Storken Ståle -Hvordan arbeide med ståltråd

Skroll ned til innholdet

Ståltråd er et gøy materiale å jobbe i. Du kan bøye, klippe, vikle og forme figurer i alle slags størrelser og fasonger. For å skape mer liv til figurene kan du for eksempel bruke klinkekuler til øyne. Fargerike perler og fjær gir også fine deltajer.

Ståle har levd i over 15 år nå og har i løpet av årene begynt å ruste på grunn av fuktighet i lufta. Personlig synes jeg rusten bare gir Ståle mer liv. Samler støv gjør han også, men dette kan lett fjernes ved å bruke en mikrofiberklut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: