Om

«Hva skal vi lage?» Som kunst og håndverkslærer, mamma og arrangør av formingsverksted og kurs har jeg både tenkt og fått høre det spørsmålet mange ganger. Spørsmålet er kanskje ikke ukjent for deg heller? Enten du er barn, voksen, forelder, lærer eller rett og slett bare glad i å lage ting, håper jeg du vil finne inspirerende tips og idéer her.

Personen bak nettstedet er meg, Margrethe Johansen. Jeg har bakgrunn som blomsterdekoratør, er yrkesfaglærer i design og håndverk og jobber i grunnskolen som kunst og håndverkslærer. Å skape noe med egne hender er en stor del av meg og hvem jeg er. Gjenbruk og forskjellige naturmaterialer er favoritter, samt arbeid med papir, metalltråd og garn. Jeg prøver gjerne ut nye teknikker og uttrykksformer og har alltid ett eller flere prosjekter på gang.

Hensikten med nettstedet er å kunne dele skaperglede og gi inspirasjon og idéer til hva du kan lage. Uansett hvem du er håper jeg du vil finne et prosjekt eller to du har lyst til å prøve ut. Husk at å lage noe ikke trenger å være kostbart, det er ikke alltid så mye materialer og utstyr som trengs. Dessuten er gjenbruks- og naturmaterialer noe de fleste har lett tilgjengelig. IMG_20171009_214409_104

Å være kreativ og skapende gir ro, glede og et avbrekk i hverdagen. Å jobbe praktisk, kjenne på, prøve ut, erfare og være i en prosess gir oss anledning til å være fantasifulle, oppfinnsomme og lekne. En bonus er å kunne vise fram og være stolt av det man har laget, og det trenger på ingen som helst måte være perfekt. Det er ikke nødvendigvis det som er målet, men gleden av å ha laget noe selv!

 

Kontakt: hvaskalvilage@hotmail.com

 

 

%d bloggere liker dette: