Reinsdyret Rudolf er en artig figur og kan lages i mange varianter, her ser du tre forskjellige. Bruk papp eller papir som bakgrunn og klipp til hode, ører og gevir og lim delene på bakgrunnen. Lag ei stor nese av papir eller bruk en pompom ball. Tegn og pynt etter eget ønske.

Bildet over: Hvit kartong og svart papir er brukt som bakgrunn. På bakgrunnen er det tegnet enkle snøkrystaller og limt på paljetter, det er også limt på en kant med røde fyrstikkpinner. Bjørkekvister er brukt som gevir. For å gi mer liv til Rudolf er det tegnet med hvit fargeblyant for å blant annet markere øynene og ørene.

Bildet til venstre: Rudolf på svart bakgrunn med snøkrystaller tegnet med en fargeblyant.

Bildet til høyre: Denne Rudolften ser ganske så vettskremt ut, kanskje han har snubla ned i julepynten? Bakgrunnen er laget av papp fra ei pappeske, med hvitt papir limt oppå. En seksåring står for kreasjoenen av dette bildet og det var stor stas å leke seg med fargeblyanter og glitterlim.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: