En vet aldri når en har brukt for litt papp. Av den grunn har vi en stabel med pappesker stående i kjelleren. Til tider kan det være litt irriterende å ha «kjekt-å-ha» tankegangen.  Det hoper seg opp med ting som man kanskje får brukt for en gang, men så er det igjen veldig tilfredstillende når en erfarer at ting kommer til nytte.

Da guttungen trengte en garasje til lekebilene fant vi en passende eske og bygde en garasje med tre etasjer. For å gjøre den ekstra fin lagde vi en vimpelrekke som vi klistret bokstavklistremerker på. Vimpelrekka er laget av blått papir som er klippet til i passende trekanter. Vimplene er så limt fast til en tråd som er knyttet fast til to blomsterpinner.

Huset på bildene under er også laget av ei pappeske. Her er det brukt kniv for å skjære ut vinduer og dør. Eska er også klippet til slik at det har fått skrått tak. Vi valgte å lime svart kartong på taket og å male huset blått. For å gjøre huset mer fargerikt klistret vi på klistremerker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: