Vi er heldige som har tilgang til naturens skattekammer. Det er så mye fint å finne bare man har øynene oppe og tar seg tid til å se muligheter. For å lage hjerter er mose, strå og einer fine materialer å bruke.

Fremgangsmåte

For å lage mosehjerter er det lurt å starte med å lage to avlange dråpeformer av mose som deretter settes sammen til et hjerte. Bruk vikletråd eller garn til dette. Fortsett med å vikle på mose til du har fått hjerteformen slik du vil ha den. Vikl hardt slik at formen blir fast.

Bruk mosehjerter som basis for å lage strå- og einerhjerter. En annen mulighet er å lage hjerter av krøllet avispapir som basis. Bruk gjerne sytråd eller tynn metalltråd til å vikle på strå og einer. Vikletråden kan bli for framtredende på disse materialene. Velger du å lage et einerhjerte bør du ha et par hansker i nærheten. Einer stikker noe grusomt, så hender bør beskyttes.

hjerte bjørnemoseBjørnemose

hjerte mose 1Torvmose

hjerte strå 1Strå

hjerte einer 2Einer

strå hjerterLag hjertet så stort du vil etter hva du vil bruke det til. Hva med å henge et hjerte på døra eller veggen? Eller hva med å lage små hjerter som kan brukes som del av en bordpynt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: