Her får du en fremgangsmåte for hvordan du kan lage en konfettipopper med organiske/ miljøvennlige materialer.

En konfettipopper til nyttåsaften er morsom, men så var det all glitteret og papiret som blir liggende igjen inne på gulvet eller ute på bakken. Ikke fullt så stas. Inne kan man få det meste bort ved å støvsuge, men værre er det ute. Problemet løser du ved å fylle popperen med organiske materialer. Jeg har brukt furunåler, visne tulipaner og barnåler fra juletreet. Juleblomstene er på hell og juletreet har jo begynt å drysse nå, så hvorfor ikke bli kvitt dem på en morsom måte.

Denne konfettipopperen går inn i katogorien miljøvennlig, og hva passer vel ikke bedre en å ønske det nye året velkommen på en miljøvennlig måte!

utstyr,diy, konfettipopper

1. Finn fram det du trenger av utsyr. Dorull, ballong, tape, lim og saks. Du kan velge å lime papir rundt dorullen, tegne på den eller klister på klistremerker, men du kan også bare la den være som den er.

diy, konfettipopper2. Knytt igjen ballongen og klipp den i to. Tre den over dorullen og fest med tape.

konfetti, tulipaner3. Lag konfetti ved å klippe opp furunåler, visne tulipaner, (både blomster og stilk) og det du måtte ha av organisk materiale i huset. Roser og julegleder egner seg bra, men ikke klipp opp julestjerna da den har en hvit plantesaft som virker irriterende ved kontakt med huden.

konfettipopper, diy, gjenbruk, nyttårsaften 13. Fyll popperen med konfettien du har laget, dra i ballongen og slipp. Konfettien spruter ut og lager mye morro for små og store. Har du laget mye konfetti er det bare å lade opp igjen og igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: