Drøm deg bort og tegn en stor kuleis. Jeg valgte tre kuler, jorbær, pistasj og sitron, og toppet isen med strøssel og et lite kirsebær. Hvordan ser din drømmeis ut? Hvilke smaker liker du, og hvor mange kuler vil du ha? Du har sikkert også noen gode idéer på andre ting du kan toppe isen med.

tegning kuleisBruk blyant og tegn isen akkurat slik du vil ha den. Har du en svart tusj tegner du over alle blyantstrekene med den før du starter med fargeleggingen. I bakgrunnen valgte jeg å ha små lilla hjerter, du vil kanskje ha noe annet?tegning is(Skulle ønske jeg med et knips med fingrene kunne få isen til å bli ekte!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: