I forrige uke fikk jeg tilsendt mange bilder av de fine tingene dere har laget i kunst og håndverk hjemme. Veldig gøy å få så mange mail og meldinger. Dere er gode! Nå går vi inn i siste uke før påskeferien og i løpet av uka kommer jeg til å legge ut flere idéer til ting dere kan lage. Det blir selvfølgelig en del tips til påskepynt. Håper dere fortsetter å sende meg mail og meldinger, gleder meg til å se alt dere klarer å få til.

Ønsker dere en god uke! Hilsen Margrethe

Bildene viser arbeider laget av elever ved Hornnes barneskule.

I oversikten på nettsiden kan jeg se at det er besøkende fra hele landet og det er jo veldig stas! Har du laget noe med inspirasjon fra nettsiden her? Send meg gjerne en mail med bilder av det du har laget, så kan jeg legge ut bilder her. Er jo så gøy å se hva dere har laget! Mailadresse: hvaskalvilage@hotmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: