Her får du noen tips til påskekort du kan lage. Husk at dette bare er forslag, så har du ikke alt utstyret jeg har brukt kan du bruke noe annet. For eksempel kan du bruke fargeblyanter i stedet for tusj og har du ikke farget papir kan du fargelegge hvite ark i den fargen du vil. Du kommer sikker på noen egne forslag til kort også.

Kort med kylling i egg: Tegn et egg på et hvitt ark og klipp det ut. Del det i to ved å klippe i sikk- sakk. Klipp ut kyllingen i gult papir og nebbet i oransje papir. Tegn på øyne og lim på plass alle delene.

Kort med stort egg: Tegn et egg som du dekorerer med border i mange forskjellige farger.

Kort med små kyllinger: Ta litt vann på pekefingeren og gni den godt rundt i gulfargen i malerskrinet. Press fingeren på arket og du vil få et avtrykk. Gjenta prosessen og lag flere trykk. Når malingen har tørket bruker du svart tusj eller blyant og tegner på øyne, nebb, vinger, føtter og eventuelt andre detaljer.

hjemmelaget påskekort, origamihareKort med origamihare: Brett en påskehare og lim den på kortet. Bruk svart penn, skriv «god påske» og lag en ramme rundt. Eller du kan lime en hare på et kort du har dekoret med fargerike border. Hvordan du bretter en påskehare finner du forklaring på her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: