Liker du å klippe snøkrystaller, men lengter etter farger nå i vintertiden, vil kanskje dette prosjektet falle i smak. Her er flere krystaller i regnbuens farger montert sammen til en stor krystall. Prosjektet krever lite utstyr og er lett å lage.

Du trenger

  • ark i regnbuefarger
  • saks
  • limstift

Fremgangsmåte

Begynn med det største arket og klipp eller kutt det kvadratisk. Klipp det neste ca 2- 3 cm mindre enn det forrige og fortsett slik til du har klippet til alle arkene. Brett så ett og ett ark og klipp ut forskjellige mønster og former. Tilslutt limer du alle de utklipte arkene oppå hverandre.

papir, regnbuefarger, klipp og limfargelære, klipp og lim, regnbue, klippe snøkrystaller

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: